Turboportefeuille

Wij zijn 5 mei 2021 gestart met de testfase van de Eurofuture Turboportefeuille.

De afgelopen maanden hebben we zelf al getest en nu kunnen we beginnen met een testfase waarbij u kunt meekijken. We hanteren hetzelfde systeem als dat voor de Aandelenportefeuille. Qua timeframe is de afgelopen maanden gebleken dat het timeframe van de Aandelenportefeuille goed is, dus we gaan voorlopig voor de turbo’s niet aan de slag met een korter timeframe.

We richten ons vooral op de turbo’s die door Binck worden uitgegeven zonder transactiekosten. We hebben daar goede ervaringen mee. Al sluiten we niet uit dat we ook een keer een kans grijpen bij een turbo van een andere uitgever waar wel kosten aan zijn verbonden. Het gaat dan om 7 euro per transactie en dat is te overzien. Als kosten geen rol spelen dan gaat het dus uitsluitend om het winstpercentage. Daarom kunnen we uitgaan van een portefeuille van slechts € 5.000,-. We weten dat we veel klanten daar een plezier mee doen.

Interesse in de ingenomen posities? Als u gratis en vrijblijvend geïnformeerd wilt worden over de ingenomen posities en de behaalde resultaten, meld u dan aan voor de verzendlijst.

Print Friendly, PDF & Email