Eurofuture ETF-portefeuille

0
2509

Eurofuture is per januari 2022 gestart met de Eurofuture ETF-portefeuille voor klanten

Wat vooraf ging

In 2021 heb ik live proefgedraaid met de Eurofuture Aandelenportefeuille.
Na afloop kon ik de volgende conclusies getrokken:
– € 10.000 is voldoende als startkapitaal
– ETF’s werken beter dan aandelen, dus ga ik verder met ETF’s
– bij dalende of chaotische markten kun je beter uitstappen
– Ik beloof geen gouden bergen en denk dat een rendement van 8 à 10% netto per jaar realistisch en haalbaar is, maar ik streef naar meer.

Geen aandelen maar ETF’s 

Een ETF staat voor een Exchange Traded Fund. Dat wil zeggen een Beleggingsfonds dat makkelijk op de beurs kan worden gekocht en verkocht.  ETF’s zijn in korte tijd zeer populair geworden en er zijn er momenteel al vele duizenden. Een ETF kan een “tracker” zijn die een index of een gespecialiseerde index (b.v. van waterstofbedrijven) volgt, of het kan een door de beheerder zelf samengesteld mandje zijn van potentiële groeiaandelen.
Ik ben de proefperiode 2021 begonnen met aandelen en ETF’s maar ik zag te vaak dat een aandeel een plotselinge beweging maakt waardoor we werden uitgestopt. ETF’s bewegen gelijkmatiger omdat er een mandje aandelen onder hangt.

Uitstappen bij dalende of chaotische markt

Ik heb geen “beleggingsdwang”. Als er niets te verdienen valt omdat de markten dalen of in de war zijn dan stap ik uit en houd ik het geld veilig op uw en mijn rekening.

Ik streef naar een rendement van 8 à 10% per jaar netto, na aftrek van transactiekosten van de broker

Hoe werkt het en hoe doet u mee?

De ETF-portefeuille loopt via Systems2Follow. Dit bedrijf, voorheen bekend als de Traderswinkel, stelt klanten in staat om volledig automatisch mee te doen met de ETF-portefeuille op uw eigen beleggingsrekening. Het fijne is ook dat u zelf het beheer houdt over uw beleggingsrekening en uw account op elk moment kunt koppelen of ontkoppelen als u even niet mee wilt doen, of wanneer u het geld voor andere doeleinden nodig hebt.

U meldt zich aan via de link onderaan deze pagina en daarna zult u worden geïnstrueerd over het openen van een rekening bij Easybroker en het koppelen van uw rekening aan het Eurofuture-account. Dat is alles.

De trader die de portefeuille van Eurofuture beheert is Franciscus Roorda. Alle transacties worden automatisch op uw rekening uitgevoerd. U heeft er geen omkijken meer naar.

Voor € 300,-  per jaar (€ 25.- per maand) doet u mee met een startkapitaal van        € 10.000,- (factor 1). U kunt er ook voor kiezen om het resultaat te vergroten door met een hoger startkapitaal bijvoorbeeld € 20.000,- (factor 2) of  30.000 (factor 3) etc. mee te doen. Er zijn diverse kortingsacties beschikbaar als u met meer factoren meedoet en/of een meerjarig abonnement afsluit.

Hoeveel winst kunt u maken?
Bij beleggen is niets zeker en u moet alleen beleggen met geld dat u over heeft. Markten maken soms rare sprongen. Over het algemeen bewegen ETF’s echter vrij rustig. Met de Eurofuture ETF-portefeuille doet u mee met “begeleid beleggen”. Ik  zoek voor u dagelijks die ETF’s  die volgens mijn systeem kansrijk lijken. Ik streef naar een nettorendement van 8 à 10% per jaar, dat is na aftrek van de transactiekosten van de broker, maar probeer dat natuurlijk te overtreffen.

Franciscus Roorda

Resultaten ETF-portefeuille:

JaarJanFebMrtAprilMeiJunJulAugSepOktNovDecTotaal
20210-2.135.09-3.611.814.181.94-1.8401.16-1.2205.38
20220.20.5211.31-1.43-2.29-3.61-0.84-1.53-1.3302.28-1.212.07
20231.55-1.480.07
7.52

Voor vragen: mail naar Franciscus@eurofuture.nl

Wie is Franciscus Roorda?

Aanmelden: U kunt zich tijdelijk niet aanmelden voor dit systeem. In de gratis weekendnieuwsbrief leest u wanneer dit weer mogelijk is.

Print Friendly, PDF & Email

GEEN REACTIES