Aandelen en Turbo’s

0
2956

Eurofuture portefeuilles Aandelen en Turbo’s

Eurofuture heeft twee portefeuilles voor Aandelen en Turbo’s. De resultaten van deze portefeuilles treft u onderstaand aan.

Het systeem dat we hiervoor ontwikkeld hebben is gebaseerd op de beoordeling van een aantal indicatoren. Pas als elk van deze indicatoren aan een door ons bepaalde drempel voldoet gaan we long. En idem gaan we pas beneden een bepaalde drempel short. Het systeem kent dus geen twee maar drie mogelijkheden: long – neutraal – short.

Model-Portefeuilles We hebben een portefeuille voor Turbo’s (startkapitaal: € 5.000,-) en een portefeuille voor Aandelen (startkapitaal: € 10.000,-). Hieronder treft u de actuele resultaten voor beide portefeuilles.

Voor het Aandelensysteem worden sinds 1 februari 2021 live transacties in eigen beheer uitgevoerd. Voor het Turbo-systeem gebeurt dat vanaf 1 mei 2021. De resultaten ziet u hieronder.

Zoals u ook kunt zien wordt er niet elke week winst gemaakt. Dat kan ook niet, want de beurs kan soms flink bewegen en dat betekent dat de tussentijdse resultaten van de portefeuilles ook kunnen schommelen. Waar het om gaat is dat er een positief resultaat wordt neergezet.

Binnenkort bieden wij u de mogelijkheid om ook deze resultaten te behalen op uw eigen beleggingsrekening. Meer informatie ontvangt u als zich aanmeldt voor de verzendlijst.

Aandelen resultaat sinds start febr. 2021:

Posities Aandelen actueel:

Turbo’s resultaat sinds start mei 2021:

Posities Turbo’s actueel:

Interesse in de ingenomen posities? Als u gratis en vrijblijvend per mail geïnformeerd wilt worden over de motivatie voor de ingenomen posities, meld u dan aan voor de verzendlijst.

Reactie
Indien u op dit bericht wilt reageren dan is uw reactie welkom. Mail naar info@eurofuture.nl

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Print Friendly, PDF & Email

GEEN REACTIES