Portefeuilles Aandelen en Turbo’s

0
1755

Eurofuture portefeuilles Aandelen en Turbo’s

Eurofuture heeft twee model-portefeuilles voor Aandelen en Turbo’s. De resultaten van deze portefeuilles worden gepubliceerd op onze website. Zodra we voldoende ervaring met deze portefeuilles hebben en als de resultaten aan onze verwachting voldoen, dan zullen we aan onze klanten realtime signalen voor deze portefeuilles gaan geven.

Het systeem dat we hiervoor ontwikkeld hebben is gebaseerd op de beoordeling van een aantal indicatoren. Pas als elk van deze indicatoren aan een door ons bepaalde drempel voldoet gaan we long. En idem gaan we pas beneden een bepaalde drempel short. Het systeem kent dus geen twee maar drie mogelijkheden: long – neutraal – short.

Model-Portefeuilles We onderzoeken hoe we het systeem het beste kunnen inzetten. We laten u meekijken met ons onderzoek. Dat doen we door onze model-portefeuilles op de website bij te houden. Als u zich aanmeldt als belangstellende dan krijgt u per mail de achterliggende informatie voor de keuze van de ingenomen posities. U kunt zich hier aanmelden voor de verzendlijst.

We hebben de volgende portefeuilles:

1. Turbo portefeuille

2. Aandelen portefeuille

Interesse in de ingenomen posities? Als u gratis en vrijblijvend per mail geïnformeerd wilt worden over de ingenomen posities en de behaalde resultaten, meld u dan aan voor de verzendlijst.

Reactie
Indien u op dit bericht wilt reageren dan is uw reactie welkom. Mail naar info@eurofuture.nl

Print Friendly, PDF & Email

GEEN REACTIES