Portefeuilles Aandelen en Turbo’s

0
1562

Eurofuture portefeuilles Aandelen en Turbo’s

Eurofuture is gestart met twee model-portefeuilles voor Aandelen en Turbo’s. De resultaten van deze portefeuilles worden gepubliceerd op onze website. Zodra we voldoende ervaring met deze portefeuilles hebben en als de resultaten aan onze verwachting voldoen, dan zullen we aan onze klanten realtime signalen voor deze portefeuilles gaan geven.

Ons systeem: Enige jaren geleden hebben wij al signalen gegeven voor opties, futures en aandelenfondsen. Bij de opties en futures werkten we maar op één index (AEX of Eurostoxx) en dat bleek kwetsbaar: de schommelingen in één index zijn af en toe (te) groot. Bovendien baseerden we ons vooral op de uurgrafiek. We zijn nu overgestapt op de daggrafiek: dat geeft meer afstand en meer rust. Tenslotte vonden we de resultaten van ons systeem af en toe te wisselend. We zijn daarom op zoek gegaan naar betere systemen.

Het systeem dat we nu ontwikkeld hebben en dat we een lange tijd hebben getest is gebaseerd op de beoordeling van een aantal indicatoren. Pas als elk van deze indicatoren aan een door ons bepaalde drempel voldoet gaan we long. En idem gaan we pas beneden een bepaalde drempel short. Het systeem kent dus geen twee maar drie mogelijkheden: long – neutraal – short.

Model-Portefeuilles We gaan nu onderzoeken hoe we het systeem het beste kunnen inzetten. We laten u meekijken met ons onderzoek. Dat doen we door onze model-portefeuilles – met een zekere vertraging – op de website bij te houden. Als u zich aanmeldt als belangstellende dan krijgt u ook – met enige vertraging – de signalen gratis toegestuurd zoals we die verstuurd zouden hebben bij het innemen van de positie. U kunt zich hier aanmelden voor de verzendlijst.

We hebben de volgende portefeuilles:

1. Aandelen portefeuille

2. Turbo portefeuille

Interesse in de ingenomen posities? Als u gratis en vrijblijvend per mail geïnformeerd wilt worden over de ingenomen posities en de behaalde resultaten, meld u dan aan voor de verzendlijst.

Reactie
Indien u op dit bericht wilt reageren dan is uw reactie welkom. Mail naar info@eurofuture.nl

Print Friendly, PDF & Email

GEEN REACTIES