Lucratieve tips

Je bent hier:

De Trading Navigator Methode (Nu 30 dagen gratis op proef)

Maak winst op de beurs zonder veel risico te lopen - werkt zelfs als je weinig tijd hebt... Nu 30 dagen gratis uitproberen! Trading Navigator is uiterst slimme software die koop- en verkoopsignalen van aandelen, futures, CFD's en crypto genereert en is makkelijk te leren. Krijg direct toegang tot de complete software met 6-weekse online cursus, inclusief video's, checklists, case studies, samenvattingen, community en veel meer om succesvol te beleggen

Rijk worden kost maar 12 euro!

Heb je je ooit afgevraagd hoe sommige mensen rijk worden, terwijl anderen hun hele leven worstelen om de eindjes aan elkaar te knopen? In dit boek staan krachtige methoden beschreven die je kunt gebruiken om je financiële situatie te transformeren en rijkdom te creëren.

Baby's eerste miljoen

Ook dit boek van Harm van Wijk wordt u gratis aangeboden.Mijn nieuwe boek: "Baby's eerste miljoen" is niet alleen voor jouw (klein)kinderen. Jij profiteert hiervan misschien nog wel het meest door de waardevolle informatie uit dit boek! Ik schreef dit samen met een notaris die het onderwerp schenken en erven beschrijft. Mijn deel gaat over wat iedereen moet weten over beleggen en hoe jij en jouw (klein)kinderen financieel vrij kunnen worden.  Je krijgt bovendien van mij het boek gratis en jij betaalt alleen de verzendkosten. Mijn boek heeft het leven van heel veel beleggers veranderd. In het boek onthullen een notaris en ik elf geheimen voor een financieel stabiele toekomst. Omdat het is geschreven voor jou EN je gezin, heeft een notaris ook een belangrijk deel geschreven. Zodat je niet alleen weet hoe je geld verdient, maar ook hoe je het behoudt.

Koopwaardige aandelen van kleine bedrijven

Ontvang minstens één keer per week kooptips, analyses of updates van koopwaardig aandelen van kleine bedrijven. Wees direct op de hoogte van aan- en verkopen en nieuwe updates door het inschakelen van WhatsApp-alerts.  Via de aandelenpagina’s vind je koersen, grafieken, financiële overzichten, multiples, artikelen en persberichten Bekijk het trackrecord sinds 2019

Gratis Crypto-training van 20 minuten

De Cryptocommunity biedt naast de uitgebreide Cryptocursus een actief en sociaal platform om te leren over cryptocurrencies. Net wat je nodig hebt als je wilt starten met investeren in crypto. De community is een plek met alle tips, tricks, tools en kennis die je nodig hebt om van jouw crypto-avontuur een succes te maken! Volg nu de gratis Crypto training van 20 minuten

Van 20.000 naar 200.000 euro

Met aandelen beleggingen een bedrag van 20.000 euro maar liefst 200.000 euro maken. Dat is de uitdaging. Daar schrijven we een nieuwsbrief over waarmee je de ontwikkeling op de voet kunt volgen

Keer 10 met Crypto

In X10 met crypto streven Jan Robert Schutte van de CryptoAcademy en Harm van Wijk van Beleggen.com naar een vertienvoudiging binnen een jaar met crypro. Bij het programma laten we precies zien wat we doen en waarom. De acties zijn eenvoudig te kopiëren

E-book Optie strategieën

Beleggen met opties ingewikkeld? Neen, maar er is wel een leercurve. Winstgevend beleggen met opties is prima mogelijk, maar dan moet je wel de strategieën doorzien. Daarom dit E-boek met daarin alle strategieën die ik ken... En ik ken er nogal wat! Iedere strategie kort en helder uitgelegd. Strak en geen bla bla. Precies wat serieuze optiebeleggers nodig hebben.

Winstgevend in aandelen beleggen

90% van de particuliere beleggers verliest geld in de beurshandel. Het MOET dus anders. Al was het maar omdat u dan veel minder transactiekosten maakt. Het kan allemaal echt wel anders, maar dan moet u ook wel in speciale aandelen beleggen. Aandelen die zelf ook heel anders dan de rest zijn. Aandelen die simpelweg een veel hogere kwaliteit hebben.

Stappenplan voor de beginnende belegger

Het idee om jouw geld voor je te laten werken klinkt al je al een tijdje als muziek in de oren. Maar waar begin je? Want voor het eerst beginnen met beleggen is best een spannende onderneming. Gelukkig is dit stappenplan opgezet om jou te helpen gedurende dit opstartproces.

Online training succesvol beleggen

Online training: "Succesvol beleggen in nog geen 10 minuten per week" van Harm van Wijk

Geld verdienen met opties

Ontdek door de handleiding "Geld verdienen met opties." De ultieme manier om geld voor je te laten werken, in plaats van te werken voor je geld.Speciale Bonus! Om de juiste optie of combinatie van opties te selecteren, is het zaak deze goed door te rekenen. Dat kan door middel van de 4 excelsheets zeer eenvoudig.Kopers ontvangen als extra bonus een 5%-rendementsabonnement op OptieAlert cadeau ter waarde van € 139.

Online coachingsprogramma beleggen op de beurs

Handleiding "Hoe 100 dollar je gezondheid en je financiële gezondheid enorm kan verbeteren". Levenslang coachingsprogramma. U krijgt een 100% niet goed geld terug garantie.

Geld verdienen met aandelen

Ontdek door de handleiding "Geld verdienen met aandelen" De ultieme manier om geld voor je te laten werken, in plaats van te werken voor je geld.

FXFlat Broker

FXFlat is een eersteklas online broker met een Nederlandstalige helpdesk. U kunt gebruikmaken van de platformen Metatrader en Traderworkstation (TWS) En heel bijzonder: uw geld is veilig bij FXFlat door het verhoogde depositogarantiestel van € 500.000,-

Prorealtime

ProRealTime is online grafieken software voor technische analyse & trading. ProRealTime's hoge kwaliteit grafieken, analyse tools en betrouwbare koersdata rechtstreeks vanaf de beurzen maken het platform tot een krachtige beslissingsondersteunende tool.

GRATIS aandelen analyse met VectorVest

Maak beter dan gemiddelde returns… en maak minder beleggersfouten. VectorVest maakt het u makkelijk om de juiste beslissingen te nemen. Stap op de juiste momenten in en uit de markt door ons Market Timing Systeem dat keer op keer zijn nut bewijst, zowel nu als in het verleden.