Hoe presteer jij onder druk als belegger?

Hoe presteer jij onder druk als belegger/trader?

Traders en beleggers zijn op zoek naar onder andere kennis, systemen, tips en goede aandelen om de volgende stap van de markt te bepalen en ervan te kunnen profiteren. Maar, je zult het wellicht niet willen geloven, het is niet die informatie, maar je gedrag dat voor een groot gedeelte (misschien wel meer dan 80%) bepaalt hoe succesvol je bent. Vooral het gedrag naar jezelf toe is belangrijk: hoe ga JIJ om met stress, zenuwen, druk in besluitvorming, de verwachtingen, hoop en angsten die het daadwerkelijk inzetten van je eigen geld met zich meebrengen.

Kortom: hoe ga jij met jezelf om op de momenten dat het er op aankomt, de momenten dat het verschil gemaakt moet worden? Bevries je, houd je het hoofd koel, handel je op informatie of wordt je gedreven door angst?

We hebben allemaal wel een idee hoe dit bij ons als individu te werk gaat, maar zou he het niet eens wat objectiever willen ervaren in een compleet andere omgeving? Als dit je prikkelt, doe dan met ons mee met de workshop stijg boven jezelf uit op zaterdag 27 mei. Het zal je een uniek inzicht geven in je eigen gedrag.
Speciaal voor jou als lezer van deze mailing kunnen we je een kortingscode aanbieden waarbij je slechts €95 betaalt in plaats van €140,-. Vul hiervoor de code: KORTING275 in tijdens het betaalproces.
>>Ja, reserveer mijn plek!<<

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email