Beusverwachting 16 oktober 2022

Verwachting 2 okt 2022: “Goed nieuws is er niet. Er zijn hier en daar wat steunen die hun best doen en de MACD divergeert hier en daar, maar het grote beeld blijft toch: eerst nog verder naar beneden.”

Beursweekverwachting van zondag 16 oktober 2022

AEX (Daggrafiek):

2 oktober stonden we op 641. We gaan nog steeds naar beneden en deze week is de 612 gezien.

De daggrafiek is een bijzonder plaatje geworden. Donderdag waren er de inflatiecijfers in de VS. Die waren niet verrassend maar de markt reageerde fel: eerst hard naar beneden en daarna een fors herstel. Daarmee lijkt de candle van donderdag een omkeercandle: tot hier en niet verder. En jawel, die candle kwam exact tot lijn W, zoals zo vaak ben ik zelf verbaasd over dat soort precisie. En vrijdag werd de top gezet bij… lijn N2.

Hebben we een ommekeer? Vrijdag zakte het weer in, dat zou niet moeten, maar zo vlak voor het weekend gebeurt dat vaak. De MACD bodemt, maar de rest staat zwak.

AEX (Weekgrafiek):

Hier is geen omkeer te zien. Geen mooie candle. In principe wat twijfel maar voortzetting van de daling. Indicatoren zwak en flinke druk op 632 en de MA200.

DAX: 

De DAX bodemt wel op 11770 en de indicatoren proberen te draaien.

DOW JONES:

De DOW zou graag boven G2 blijven maar ik denk dat het bij lijn A nog spannend wordt want de indicatoren zijn echt slecht.

Nasdaq: 

Poeh. Bij tech moeten we niet wezen. Daarom is de AEX ook zwakker dan de DAX deze keer, meer tech in de AEX. Indicatoren dramatisch, alleen MACD wil wat bodemen.

Bitcoin:

Dit gaat binnenkort helemaal fout. 15.000 staat er zo.

Verwachting:
De candle van donderdag leek even leuk maar het totale beeld is veel te slecht. We kunnen gewoon nog lager. Bij Bitcoin is het wachten op de klap.

Veel succes met uw beleggingen de komende week!

Franciscus Roorda (Wie is Franciscus Roorda?)

Reageren? Stuur een email naar Franciscus@eurofuture.nl

Aanmelden gratis wekelijkse nieuwsbrief met beursweekverwachting

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen

Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.Computer

Print Friendly, PDF & Email