Beursverwachting van 8 december 2019

Beursverwachting weekend 8 december 2019

Verwachting vorige week.
De AEX is dit jaar al 22% gestegen. De indicatoren staan hoog, daardoor is wat afkoeling mogelijk. Maar het lijkt erop dat we vooral horizontaal pauzeren om daarna de rit naar boven door te zetten. Belangrijk is boven lijn N blijven. De AEX is op weg naar een recordjaar. En er kan nog wat bij.

Daggrafiek AEX:

Eindelijk beweging. Een prachtige week. Precies steun gevonden op de belangrijke lijn N van de omgekeerde kop-schouder. Daarna even hard naar boven met donderdag een pauze. De indicatoren staan nu super: ze draaien allemaal naar boven. De week is gestopt bij de weerstand op 604. Maar die moet eraan kunnen.

Weekgrafiek AEX:

De weekgrafiek kwam wel beneden lijn N en vond steun bij trendlijn B2. De weekgrafiek is gestopt bij de weerstand die hier ook op 604 loopt. De indicatoren blijven heel hoog. Dat betekent dat de koers ook nog wel hoger kan.

Weekgrafiek Bitcoin:

Probeert te herstellen. Maar alle indicatoren staan laag en nog geen positieve crossing te bekennen. Dat betekent dat we steun 5840 nog steeds kunnen gaan opzoeken.

Weekgrafiek Bund:

Toch iets om wat in de gaten te houden. Bund nog steeds zeer hoog dus rente nog steeds zeer laag, maar toch… bij deze lage indicatoren (MACD wel nog boven nul) gaan we verder zakken naar de steun bij 168. Dan komt lijn AM ook dichtbij…

Verwachting
De daggrafiek zegt maar een ding: eindejaarsrally. De weekgrafiek is wat kalmer en zegt: gewoon doorstijgen. In beide gevallen gaan we dus hoger.

Veel succes met uw beleggingen!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email