Beursverwachting van 31 maart 2019

Beursverwachting weekend 31 maart 2019

Daggrafiek AEX:

De verwachting luidde: “Het lijkt verstandig komende week maar even af te wachten. Van Air France en Arcelor moet de steun niet komen. Van de DAX ook al niet. Maar de AEX is al tijden sterk en het kan bij een hapering blijven. In elk geval komende week kans op wat lagere koersen.”

Het bleef dus bij een hapering. De daling en het toppatroon zijn opgeheven door een week met haperende koersen. Haperend, maar feitelijk wel 5 punten omhoog gerommeld.
De indicatoren staan nu weifelend. Ze kunnen naar beneden of naar boven draaien. Naar boven lijkt wat meer kans te hebben en als dat zo is dan kan het zelfs tot een flinke spurt gaan leiden.

Weekgrafiek AEX:

Blijft krachtig, blijft stijgend.

Weekgrafiek DOW:

Hier ook alles weer stijgend. De DOW maakt zich op voor een nieuwe aanval op de 26800.

Weekgrafiek Nasdaq:

Ook stijgend. Of de Nasdaq ook zijn top haalt op 7700 vraag ik me af. Lijn C zit in de weg en ik houd ook rekening met een lagere top hier.

Weekgrafiek DAX:

De DAX stuitte de vorige week af op de zware weerstand van neklijn N van het kop-schouder patroon. De DAX blijft zwakjes zolang we onder N blijven. Maar zo te zien wil de DAX het nog een keer proberen.

Verwachting
Het was een vreemde week en het is mogelijk dat het vanaf hier langzaam naar beneden draait. Het economisch nieuws is matig en Brexit blijft veel gedoe. Maar een vervolg naar boven heeft meer kans. De DOW lijkt solide en als de AEX ook maar iets weet te stijgen draaien de indicatoren naar sterk. Dan kan een spurt komen.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email