Beursverwachting van 3 februari 2019

Beursverwachting weekend 3 februari 2019

De verwachting van vorige week was: “Voor de komende week kan het herstel verder doorzetten. De MACD van de weekgrafiek geeft aan dat op langere termijn de kou nog niet uit de lucht is. Volgende week maar opnieuw bekijken.”

Daggrafiek AEX:

Vrij bizar hoe hard het doorstijgt. Het gap 500-502 lijkt achter ons te blijven. De 502 is als bodem goed aangestampt. De RSI heeft lijn Z definitief verlaten en lijkt nu zelfs overbought te willen worden. De stochastics staat hoog en de MACD idem. Koers kan nog hoger dus.

Daggrafiek DAX:

Het is niet meer uit te leggen hoe de DAX achterblijft bij de AEX. Zolang de DAX zo zwak blijft, blijft de Bund maar doorstijgen. De DAX is nog in dalende trend en is nog beneden zijn laatste top. De indicatoren staan op dagbasis wel positief. De stochastics lijkt naar boven te willen draaien. Wie weet kan het naar 11.500. Zijn we nog beneden dalende trendlijn Q2.

Weekgrafiek AEX:

Ziet er goed uit. Wil nog hoger, MACD crost positief maar staat nog steeds laag. Ooit moeten we toch ook eens corrigeren.

Weekgrafiek DAX:

Terug in dalende trend RS. Beneden MA 200 en beneden zware weerstand N. Goede nieuws is dat de indicatoren bezig zijn met herstel. De stochastics komt al vrij hoog en de MACD crost positief, maar wel op laag niveau.

Weekgrafiek Bitcoin:

Sluit al vier weken op dezelfde koers. De patiënt lijkt in coma. Indicatoren laag. Niettemin blijft mogelijk dat 3080 het houdt en dat ze dan wat hoger gaan. Wachten, wachten maar.

Verwachting
Het wil nog steeds hoger. Dat de bodem een V-shape bodem is geworden dat staat nu wel definitief vast. Een dergelijke bodem geeft krachtig herstel aan. Ook de zwakke DAX kan wat stijgen. Komende week dus waarschijnlijk positief. Vast staat dat het ook een keertje wat moet corrigeren en het is lastig te zeggen wanneer dat gebeurt.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email