Beursverwachting van 29 november 2020

Verwachting vorige week:
Er is even pauze. Kan best zijn dat er volgende week weer pauze is, dat is lastig in te schatten. Maar onderliggend overheerst toch vooral de kracht. Dus vroeger of later verder omhoog.

Beursverwachting voor komende week (gepubliceerd zondag 29 november 2020)

AEX daggrafiek:

De AEX ging van 601,6 naar 611,6 dus precies tien punten erbij. De AEX stijgt geleidelijk verder in het grote gap 600 – 616. Bij 600 was er aarzeling, die zal er bij 616 ook kunnen zijn. Verder kwam de AEX ook boven lijn B2. B2 is een middellijn in het grote trendkanaal BB3 (hier niet zichtbaar). Tenslotte laat de AEX in de daggrafiek een wimpel zien, het patroon PQ. Dit is een “halfmastpatroon”, de mast is de stijging van 528 naar 600 dus 72 punten. De uitbraak uit de wimpel zou rond 616 kunnen zijn. Het koersdoel is dan 616 plus 72 = 688.

De AEX blijft een stijgend beeld vertonen en de indicatoren staan uitstekend.

AEX Weekgrafiek:

De AEX vervolgt de krachtige uitbraak uit de vlag. Op weg naar de gaplijn bij 617. Indicatoren sterk.

 AEX Maandgrafiek:

Maandag is de laatste dag van de maand november. We kunnen alvast kijken. Als we dit maandag vasthouden dan is het een prachtige candle. De AEX is op weg naar de alltime high op 702. Alle indicatoren draaien naar boven.

Bitcoin Maandgrafiek:

De Bitcoin leverde na een felle stijging op donderdag en vrijdag weer vele procenten in. Maar voor de maandgrafiek was dat peanuts. We zien in deze maandgrafiek “van links naar rechts” stijgende koersen, dus we zien dat Bitcoin al vanaf 2011 in een uptrend zit. De weerstand is bij de alltime high van eind 2017. Waarschijnlijk komen we daar nu boven.

Verwachting:
Er is weerstand voor de AEX bij 616 maar afgezien daarvan ziet alles er uitstekend uit. Dus dan concludeer ik dat er bij 616 even pauze en wat gedoe kan zijn. Maar hoger is de boodschap.

Veel succes met uw beleggingen!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen

Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

Print Friendly, PDF & Email