Beursverwachting van 29 juli 2018

Beursverwachting weekend 29 juli 2018

Daggrafiek AEX:

De verwachting was: “De AEX is zeker in de weekgrafiek op weg naar hoger. Korte termijn is er weerstand van C2 in de daggrafiek en is even wat afkoeling mogelijk.”

Ik weet niet hoe u het heeft gedaan, maar ik heb deze week gewacht op wat verzwakking om daarna long te kunnen gaan. Donderdagmorgen waren er rode VS-futures vanwege Facebook. Facebook verloor later die dag 20% en vestigde een record: het grootste verlies in beurswaarde in de VS ooit. Maar toch opende de AEX hoger… Dus deze week gemist.

De grafiek die overblijft is en blijft sterk. De indicatoren staan hoog maar blijven stijgen.

Daggrafiek DAX:

De DAX heeft al lange tijd minder haast dan de AEX maar ligt er nu goed bij: de indicatoren wijzen omhoog en de 13.000 kan eraan gaan.

Daggrafiek Bitcoin:

De Bitcoin herhaalde wat vorige week ook gebeurde: flink omhoog op maandag en dinsdag. De grafiek is nu wat lastiger: de RSI zet een lager topje, de stochastics crosst naar beneden maar beide indicatoren blijven wel hoog en de candles stijgen goed. De MA 200 kan weerstand geven maar al met al is de verwachting toch: hoger.

Weekgrafiek AEX:

Keurig, alles goed. Op weg naar 580 en meer. Boven de dubbele top gebroken.

Weekgrafiek goud:

Op lange termijn bekeken is goud nog altijd redelijk geprijsd maar sinds de top op 2000 in 2011 is het toch allemaal wat minder. De laatste jaren is het zijwaarts. Momenteel is het plaatje flink zwak: de indicatoren zijn erg slecht en de steun bij 1223 zal er wel aan gaan.

Verwachting AEX
Hoger en hoger. Maar in een rustig tempo.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande nieuwsbrieven
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email