Beursverwachting van 27 oktober 2019

Beursverwachting weekend 27 oktober 2019

Maandgrafiek AEX (logaritmische schaal):

De maand eindigt donderdag dus ik ben wat vroeg hiermee, we kunnen volgend weekend nog eens kijken. De maandgrafiek is prachtig, mooier krijgen we het niet. Er is geen enkele twijfel mogelijk: sinds de bodem in maart 2009 werd een hogere bodem gezet in sept 2011 en vanaf die bodem is een duidelijke uptrend gestart. Al tien jaar is de markt in een uptrend. We zijn inmiddels boven de top van aug 2007. Op 604 is weerstand, daar kan het dus even pauzeren, maar bij de nu mooie indicatoren denk ik dat we daar doorheen kunnen. Alleen de MACD (niet de minste indicator) blijft wat achter, de rest draait allemaal naar boven.

Daggrafiek AEX:

Alle indicatoren goed, ook de hier niet getoonde. Alleen de MACD blijft wat achter, maar in elk geval staat die positief. AEX aangekomen bij dalende lijn Z en bij stijgende trendlijn B2. Dus spannend moment maar bij deze indicatoren denk ik dat het goed komt.

Weekgrafiek AEX:

Een krachtige weekcandle. Stochastics hoog en wil nog hoger. MACD en RSI doen kalmer aan. Maar hoe dan ook op weg naar lijn N bij 489 en daarna kan het verder doorgaan.

Weekgrafiek DAX:

Zorgenkind DAX heeft drie zeer sterke weken achter de rug. Aan de indicatoren te zien wil het nog hoger.
De DAX heeft een mooie uptrend AB achter de rug maar het grote kop-schouderpatroon SKS duwde de DAX uit die trend. Het koersdoel van SKS werd bereikt, vlak bij de steun op 10.110. Door die nieuwe bodem heb ik lijn A2 getrokken parallel aan A. Het kan namelijk zijn dat er parallel aan A een nieuwe uptrend ontstaat.

Weekgrafiek Bitcoin:

Ook deze week bewoog Bitcoin weer flink. Bitcoin dook onder de steun op 8200 maar sloot toch weer erboven. En daar is steun voor. De stochastics maakt nu een positieve crossing maar staat wel heel laag. We zijn dus nog niet uit de zorgen, het gevecht om de steun gaat door.

Verwachting
Het ziet er goed uit.

Veel succes met uw beleggingen!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email