Beursverwachting van 26 augustus 2018

Beursverwachting weekend 26 augustus 2018

Daggrafiek AEX:

De verwachting was: “Onderweg naar nog wat lager. Tot 545 is er niet veel aan de hand.”

Er kwamen 7 punten bij. De verwachting blijft echter negatief voor de korte termijn. Binnen een overigens prima grafiek. Korte termijn lijkt 561,5 wat weerstand te bieden en staan de indicatoren gevaarlijk. De hogere bodem bij 551 gaf een lagere bodem in de RSI. Een stevigere bodem is nodig.

Weekgrafiek AEX:

Lastig. De “piercing” candle duidt op een bodem, we kunnen hoger. Maar de indicatoren zijn op weg naar lager.

Daggrafiek Bitcoin:

De indicatoren staan hetzelfde als bij de AEX. Ze geven aan dat even terug voor bevestiging bodem beter zou zijn.

Weekgrafiek S&P 500:

Aanschouw de Trump-rallye. De S&P heeft de vorige top bereikt, de RSI blijft ver achter. De Stochastics staat wel goed, een uitbraak van de RSI is mogelijk. Ook hier lijkt me eerst wat correctie goed mogelijk voordat we verder gaan.

Weekgrafiek EUR/USD:

Hier was ik bang voor. De doorbraak onder de neklijn van het kop-schouder patroon ging niet ver genoeg. De EUR/USD vindt steun op de MA200 en zet een duidelijke bodem neer. Daardoor wordt het hele beeld verstoord. Lijn 1,1480 blijft belangrijk. Indicatoren zwakjes maar bodemend. Terug naar lijn c?

Verwachting
AEX, S&P en Bitcoin vragen om wat betere bodem.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande nieuwsbrieven
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email