Beursverwachting van 24 juni 2018

Beursverwachting weekend 24 juni 2018

De verwachting was: “Krachtige grafiek, nu even wat aan het corrigeren. Momenteel rommelig, verwachting is ook wat rommelig. Het is een rustige tijd.”

Daggrafiek AEX:

De AEX sloot de week 1,5 punt lager af. Vorige week bogen de indicatoren naar beneden en we zagen dan ook dat deze week de trendlijn B2 werd aangetikt. Daar werd steun gevonden en de RSI beweegt zich nu weer omhoog. Maar we zien de Stochastics en de DI laag staan. Het lijkt me waarschijnlijk dat we nog een keer naar B2 teruggaan. De bodem daar kan dan worden verstevigd, waarna we weer omhoog kunnen kijken naar 570.

Weekgrafiek AEX:

Een kalme periode. De grafiek blijft heel sterk en we blijven steeds sluiten boven B2. De indicatoren proberen weer naar boven te draaien. Maar wel zien we dat de RSI achterblijft bij de vorige top. Dus even terug naar 555 is mogelijk.

Daggrafiek Bitcoin:

Veel grafieken zijn momenteel saai, maar die van de Bitcoin niet. Even leek de steun 6500 het te gaan houden, maar nee. De steun is gebroken, de indicatoren staan zwak en draaien ook nog naar beneden. We hebben nog steeds geen goede bodem te pakken, het wil lager.

Weekgrafiek Olie (light Crude):

Vorige week schreef ik: “Zoals verwacht ook deze week weer wat lager. Steun van MA 200 blijft nabij en de indicatoren blijven redelijk bovenin. Na wat correctie kan het naar boven gaan draaien. De vraag is dan: boven 70 of niet?” En ziedaar, de MA200 bood steun en de draai naar boven werd deze week gemaakt. In de gaten houden: als dit nog wat verder stijgt worden de indicatoren echt sterk en krijgen we een rally. En dure benzine.

Verwachting
Even terug naar 555 is mogelijk, maar de grafiek is sterk en zal op termijn toch hoger willen.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande nieuwsbrieven
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email