Beursverwachting van 2 februari 2020

Beursverwachting weekend 2 februari 2020

Verwachting vorige week.
De verwachting wordt wat lastiger. Duidelijk is dat de AEX niet wil dalen maar de VS lijkt dat wel te kunnen. De ruimte naar boven is erg beperkt en de indicatoren staan in de weekgrafiek wel erg hoog. Verder omhoog rommelen of toch een keer een tik naar beneden? Doorrommelen lijkt iets meer kans te hebben. Kijk die euro.

Daggrafiek AEX:

Vorige week was de verwachting lastig. De AEX wilde hoog blijven maar kon nog niet door de weerstanden. De candles waren al een hele tijd rommelig, geen sterk teken. En dan was er nog die wig…
Dankzij het virus werd het toch de wig die zijn werk deed. De AEX brak door lijn D. Bij de pijl werd de doorbraak mooi “teruggetest.” Na die test kon de daling worden voortgezet.
Vooral door de slechte vrijdag staan de indicatoren nu overtuigend op dalen. Steun is er bij 575.

Weekgrafiek AEX:

De weekgrafiek toont een zorgelijke ontwikkeling. De AEX dreigt lijn N te gaan breken. Dan zou het prachtige kop-schouderpatroon met koersdoel 695 alsnog ongeldig worden.
Hier staan de indicatoren nog steeds in de positieve zones maar ze maken wel een negatieve crossing. Even afkoelen dus. Ook hier is de steun bij 575, de steun van lijn Z.

Weekgrafiek Dow:

Idem. Ook even een tik gehad en indicatoren hetzelfde als bij de AEX. Kan even wat lager.

Weekgrafiek EUR/USD:

Zoals verwacht ging de EUR/USD lager op weg naar het steunlijntje bij 1,10. Eigenlijk dacht ik dat we daar wel doorheen konden. Maar nee, er volgde weer een krachtige opleving bij de steun. Indicatoren staan beroerd, het lijkt een kwestie van tijd.

Verwachting
Het kan volgende week verder corrigeren. Zonder echte problemen kan de AEX zakken tot 575. Benieuwd of het zover komt.

Veel succes met uw beleggingen!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email