Beursverwachting van 17 november 2019

Beursverwachting weekend 17 november 2019

Verwachting vorige week.
Het mag even wat haperen maar het kan nog flink hoger. Waarschijnlijk begint men maandag gewoon weer met nieuwe moed.

Daggrafiek AEX:

En zo ging het. Haperen en hoger. Heel duidelijk was deze week de steun op 595. In de uurgrafiek is hier een kop-schouderpatroon met 595 als de neklijn. Komen we beneden de 595 dan is 590 het koersdoel. De indicatoren staan hoog en goed, AEX gaat zeker nog hoger, door naar de 604.

Weekgrafiek AEX:

Gewoon goed, deze week een bescheiden vervolg naar boven. Weerstand bij 604. Daar kunnen we heus wel boven komen. Wat ik niet kan zien is of we dat meteen doen. De indicatoren staan heel hoog, even wat terugval is behoorlijk waarschijnlijk.

Weekgrafiek DOW:

Super. Zoals verwacht naar boven uit de voortzettingsdriehoek (groen) gebroken. Ook hier de indicatoren heel hoog en dus sterk. Ook hier de indicatoren zo hoog dat even wat terugval mogelijk is.

Weekgrafiek Bund:

Beeld is hetzelfde als de vorige week, we kunnen corrigeren naar de lijn op 167. De indicatoren staan laag dus de correctie kan nog even verder. Correctie binnen de uptrend die gewoon intact is.

Weekgrafiek Bitcoin:

Voorlopig ga ik gezien de indicatoren ervan uit dat de steun op 8200 het gaat houden. Waarbij mogelijk is dat we even onder die steun piepen.

Verwachting:
Het beeld is duidelijk. De markten zijn ijzersterk en gaan komende weken nog hoger. De verwachting voor de komende week is wat lastiger in die zin dat even wat gas terug altijd kan. De AEX nadert een weerstand bij 604 en de indicatoren zijn nu wel erg hoog. Maar altijd kans dat we die 604 wel zien.

Veel succes met uw beleggingen!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email