Beursverwachting van 15 juli 2018

Beursverwachting weekend 15 juli 2018

Daggrafiek Bitcoin:

Begin juli leek de Bitcoin zijn bodem te hebben gevonden op 5700. Ik vroeg me af op we nu een instapmoment hadden. Welnu, de Bitcoin kwam inderdaad boven de 6500 maar laat nu de kop toch weer hangen. Het ziet er bij deze indicatoren naar uit dat we de 5700 opnieuw opzoeken. En ik weet niet of ie dan houdt…

Weekgrafiek AEX:

De AEX doet het kalm aan maar blijft op hoog niveau liggen. Trendlijn B2 lijkt weinig invloed te hebben, de AEX speelt ermee. Tussen de groene lijnen heeft zich een vlag gevormd en vrijdag zijn we daar positief uitgebroken. Als lijn B2 er niet toe doet dan zijn we nu op weg naar 580 en meer.

Weekgrafiek DAX:

De DAX blijft zwakker dan de AEX. De DAX Heeft een lagere top gezet en corrigeert binnen de blauwe lijntjes. Tegelijkertijd blijft D steun bieden dus we blijven in de uptrend. Indicatoren matig.

Weekgrafiek DOW:

De DOW ziet er uitermate goed uit. We stijgen boven lijntje G en zijn weer boven E2 gekomen. De indicatoren draaien naar boven: het kan hard gaan.

Verwachting AEX
De DOW ziet er (heel) goed uit, de DAX blijft wat achter en de AEX wil in rustig tempo hoger.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande nieuwsbrieven
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email