Beursverwachting van 14 april 2019

Beursverwachting weekend 14 april 2019

Daggrafiek AEX:

De verwachting luidde: “Weekgrafieken allemaal positief. Daggrafiek AEX geeft wat vermoeidheid aan. Dat betekent voor mij dat de richting omhoog blijft maar dat wellicht deze week wat correctie naar 555 ook mogelijk is. U wilt van mij een verwachting. OK: er kan even wat vanaf. Maar of dat ook een lager weekeinde betekent dat weet ik niet.”

Kortom, ik verwachtte niet veel en dat kwam uit: er gebeurde helemaal niets. Een zijwaartse correctie noemen we dit wel. Er wordt niet gecorrigeerd maar de indicatoren krijgen wel de kans wat af te koelen. Welnu, die afkoeling is er niet gekomen. De indicatoren blijven hoog. Dat betekent – samen met het zijwaarts corrigeren dat meestal tot een hoger vervolg leidt – dat we nog wat hoger kunnen. Met de kanttekening dat we wel in een wig zitten.

Weekgrafiek AEX:

Even pauze gemaakt, maar blijft goed. Wil nog steeds op weg naar de top op 572.

Daggrafiek Bitcoin:

De Bitcoin corrigeerde wel wat. Er is een top gezet. Gaat het nu dan dalen? Ik denk het niet. De Bitcoin is gestopt bij de horizontale steun en de indicatoren staan hoog. Voorzichtig terug naar die top denk ik. En wel nog steeds: afblijven. Is en blijft in de zwakke zone.

Weekgrafiek Bitcoin:

Bezig met herstel. Indicatoren moeten van heel ver komen maar ze zijn het aan het proberen. Boven de zware weerstand op 5840 wordt alles anders. Tot dan: afblijven.

Weekgrafiek DAX:

De DAX hield het goed vol. Keurig. Stochastics heeft echter al een keer gecrost, bij de tweede keer wordt het moeilijker. Kunnen we boven lijn R komen? Ik denk niet in een keer, misschien t.z.t. eerst even de steun van lijn N testen. Maar komende week lijkt nog hoger te gaan.

Verwachting
Voor de komende week ziet het er positief uit. Geen wilde stijgingen, maar we kunnen nog wat verder. Mooi weer kan ook nog helpen. Zones waar het spannend wordt liggen nog wat verder weg.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email