Beursverwachting van 13 november 2016

Analyse weekend 13 november 2016

AEX verwachting: het sentiment is licht negatief

Daggrafiek AEX:
dag
Hier is weinig zinnigs over te zeggen. Op en neer, terug in de driehoek en terug rond 450. Indicatoren in neutrale zone, alleen DI is negatief. Steun 438 hield het deze week. Weerstand 459 werd deze week ook weer getest.

Weekgrafiek Bund:

week-bund

De Bund corrigeert wat binnen mega-uptrend BB2. Indicatoren erg negatief. De vraag is nu dus of lijn B het houdt of niet. Voorlopig moeten we verwachten van wel. Zoniet,dan is er nog steeds weinig aan de hand.

Weekgrafiek EUR/USD:

week-euro

Na de verkiezing van Trump ging het even omhoog maar nu is er toch weer flnke druk op de steunlijn 1,08. Misschien nu weer even herstel, maar ik zit wel te wachten op de beweging naar 1,05. En dan ook daar doorheen.

Weekgrafiek AEX:

week

Positief is dat de uptrend intact is, zeker trend BB2 maar ook nog steeds boven lijn C van trend CC2. Maar voor de korte termijn is de weekgrafiek meer negatief, de laatste drie candles vormen een toppatroon dat om voortzetting vraagt. Stochastics en DI zijn dalend, RSI nog boven steunlijn.

Verwachting De daggrafiek is stuurloos. De weekgrafiek is in uptrend maar is voor korte termijn zwak. De DOW staat op record na de winst  van Trump. Men maakt zich druk over stijgende rente. Verwachting voor komende week is weer eens licht negatief. Veel meer is er niet te zeggen.

Een winstgevende beursweek toegewenst.

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Archief: Voorgaande nieuwsbrieven

Disclaimer

Met deze analyse geven wij onze verwacting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email