Beursverwachting van 10 maart 2019

Beursverwachting weekend 10 maart 2019

Daggrafiek AEX:

De verwachting van vorige week luidde: “Het blijft een rustige periode. Wat hebben we een enorm herstel achter de rug. Voor de AEX en de DOW lijkt even een stapje terug het meest logisch.”

De AEX hield zich aan de verwachting. Er is nu sprake van een correctie op de bizarre stijging. De MACD blijft gezond, ver boven nul. Voorlopig dus alleen een afkoeling binnen een stijging. Benieuwd of de RSI nu steun vindt op lijn Z.

De AEX is bezig met de steun op 531,6. Als deze steun definitief wordt gebroken dan is de volgende steun vrij laag: 521,8. Een nieuwe bodem tussen 530 en 520 lijkt dan ook mogelijk.

Weekgrafiek AEX:

Een duidelijk toppatroon maar indicatoren nog goed. Correctie richting 520.

Weekgrafiek Bund:

De ECB besloot wederom over te gaan tot steunmaatregelen: het gaat niet goed met Italië. En dus kreeg de euro een tik en blijven onze pensioenen laag. De Bund kan niet veel hoger zou je denken, maar de bedoeling is in elk geval de Bund hoog en de rente laag te houden.

Weekgrafiek ING overzicht:

In het overzicht is goed te zien dat ING zich op een gevaarlijke plek bevindt. Beneden kanaal AB gaapt de diepte. Ooit stond op ING op 34.

Weekgrafiek ING:

We zullen het snel weten: boven of onder lijn A? Op dit moment lijkt het een eenmalige tik. Hoewel de MACD negatief is staan de indicatoren redelijk. Het wordt beslist spannend bij A. Even naar steun 9,73 en dan terug?

Weekgrafiek Bitcoin:

Hier blijft de analyse hetzelfde: Bitcoin blijft heel zwak en vooral gevaarlijk. Houdt voorlopig de steun van de MA200 en de 3080. Indicatoren gevaarlijk laag al liep de Stochastics deze week op. Bitcoin zoekt voorzichtig een weg naar wat hoger. Niet aankomen beneden 5840, wachten en wachten.

Verwachting
De correctie kan wat doorzetten richting 520.Ik houd rekening met een bodem boven 520.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email