Beursverwachting van 10 juni 2018

Beursverwachting weekend 10 juni 2018

De verwachting was: “AEX kan korte termijn wat lager maar grote plaatje is sterk.”

Daggrafiek AEX:

Het is een rustige periode, er ging een punt vanaf. Resultaat van deze kalme week is wel dat er nu een lagere top is gezet en dat de indicatoren wat naar beneden draaien. Een lagere top na een dubbele top, dat klinkt misschien heel dreigend. Maar zo is het niet. De trend is nog steeds omhoog en de grafiek blijft krachtig. Lijn B2 biedt de laatste weken goed steun. Korte termijn kunnen we wel weer naar B2 toe, rond 553. Zware steun biedt de driedubbele bodem op 517 en de vele bodems op 510.

Weekgrafiek AEX:

De weekgrafiek geeft de kracht goed aan. Ook deze week bood B2 weer steun. We mogen er best even onder komen, dat zal niet lang duren vermoed ik. De indicatoren blijven bovenin. Het is en blijft een stevige uptrend.

Weekgrafiek EUR/USD:

Netjes gebodemd op 1,148. Nu even terug omhoog naar 1,18. Het is nu nog te vroeg, maar er kan een schouder-kop-schouder SKS ontstaan. Indicatoren blijven onderin. Het is mogelijk dat na een tweede keer op 1,14 de bodem steviger wordt. Dat moeten we dan bezien. Maar voorlopig zwak.

Weekgrafiek Olie (light Crude):

Zoals verwacht deze week nog wat lager, 2 dollar lager. Steun van MA 200 nabij en de indicatoren blijven bovenin. Na wat correctie kan het naar boven gaan draaien. De vraag is dan: boven 70 of niet?

Verwachting
Krachtige grafiek, nu even wat aan het corrigeren. Deze week kan het nog wat lager, maar pas op de draai naar boven.

Een winstgevende beursweek toegewenst!

– mr drs Franciscus Roorda

Reageren? Stuur een email op Franciscus@eurofuture.nl

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

ProRealtime: Voor onze analyses gebruiken wij de technische analyse software van ProRealTime. Voor dag- en weekgrafieken kunt u er een gratis account aanmaken.

Archief: Voorgaande nieuwsbrieven
Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

[bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_53b80e3bed010_search-form” cat_id=”8299″ cat_select=”1″ default_search=”Beleggen” name=”dsfsdf” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Print Friendly, PDF & Email