Beursverwachting 4 september 2022

Verwachting vorige week“Fundamenteel zijn de verwachtingen slecht: hogere rente is slecht voor aandelen. Maar er is geen recessie en technisch valt het beeld allemaal nogal mee. Maandag zullen we wel lager gaan en het zal waarschijnlijk een matige week worden?”

Beursweekverwachting van zondag 4 september 2022

AEX (Daggrafiek):

26 punten eraf. Bepaald matig inderdaad. Vrijdag was er herstel want matige banencijfers in de VS duiden op minder inflatie.
De AEX is niet uit de vlag naar boven gebroken. Wel naar beneden, het lijkt op een terugtest van de uitbraak boven N maar dan wel een heel verre test. Het wordt moeilijk om N te houden bij deze slechte indicatoren.

AEX (Weekgrafiek):

En opnieuw mislukt de uitbraak boven A2. De top bij 738 en de MA50 is stevig. De indicatoren zijn hier redelijk: zijwaarts tot wat lager.

DAX:

Verrassend die DAX. Deze week beter dan de AEX. Zoekt steun op A en bij deze indicatoren is dat moeilijk maar niet onmogelijk.

DOW JONES:

Ai ai. Echt slecht. Indicatoren lijken wel wat uitgebodemd maar vanuit de candles stevige druk nu op A2.

Nasdaq:

Idem, hier is het de vraag of lijn C het houden gaat.

Bitcoin:

Nog niet! Maar gezond is het niet.

Verwachting:
Be back in september? Doe maar even niet. Vooral de VS krijgt nu klappen. De verwachting voor de AEX is zijwaarts tot lager. Maandag labor day, VS dicht.

Veel succes met uw beleggingen de komende week!

Franciscus Roorda (Wie is Franciscus Roorda?)

Reageren? Stuur een email naar Franciscus@eurofuture.nl

Aanmelden gratis wekelijkse nieuwsbrief met beursweekverwachting

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen

Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.Computer

Print Friendly, PDF & Email