25 februari 2024

Beursverwachting 25 februari 2024

Vorige verwachting: De AEX lijkt toch nog wat hoger te willen. De DOW waarschijnlijk ook, de DAX in een rustig tempo ook en eigenlijk denk ik: de Nasdaq ook nog. Het is heel bijzonder.

 

Beursverwachting 25 februari 2024

 

AEX (Daggrafiek):

Het werd een wilde week met angst voor de cijfers van Nvidia, en opluchting na die cijfers. Kunstmatige intelligentie blijft de beurzen stuwen. Het ging uiteindelijk deze week niet nog hoger, maar er gingen drie puntjes af.

De indicatoren koelen af, maar ze blijven sterk staan dus we zouden rustig verder kunnen stijgen. Kanaal ww2 lijkt daar geschikt voor. Maar ww2 zijn geen parallelle lijnen, het kan een wig worden.

 

AEX (Weekgrafiek):

Geen slechte candle, dit kan gewoon op een vervolg duiden.

 

DAX:

De DAX ging niet rustig maar ging flink hoger. En kan verder stijgen.

 

DOW JONES:

Vorige week schreef ik: “De candle van deze week laat zien dat we al drie weken niet hoger zijn gekomen en duidt op een hoop twijfel. Maar – deze candle geeft een vertekend beeld.

Vrijdag begin van de avond stond hij nog mooi hoger. Maar aanstaande maandag is de VS dicht en dus besloot men laat in de avond alsnog om voor de zekerheid de winst maar te nemen. Gebeurt toch al vaak op vrijdagavond. Ik houd het dus op een gezonde grafiek met zeer sterke indicatoren en een RSI boven de 70.”

Ik kreeg gelijk dat men gewoon even op safe speelde, want de DOW schoot deze week gewoon verder. En bij deze indicatoren: je het kan nog verder.

 

Nasdaq:

De Nasdaq maakte deze week de beginnende top ongedaan. Die was toch ook vooral het gevolg van het vrijdagavond-effect. Niettemin blijft er aarzeling om boven de alltime high uit te komen. Toch is dat wel de verwachting bij deze indicatoren.

 

Bitcoin:

Bitcoin hapert bij 53.000 maar gaat waarschijnlijk dat niveau weer aanvallen.

 

Verwachting:
Hoger. Toch de meeste kans daarop.

 

Ik wens u een succesvolle beursweek toe.

Franciscus Roorda (Wie is Franciscus Roorda?)

 

Reageren? Stuur een email naar Franciscus@eurofuture.nl

[maxbutton id=”3″ ]


Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?


Archief:
 Voorgaande Beursverwachtingen


Disclaimer

Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.

Print Friendly, PDF & Email
Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Discover more articles