Beursverwachting 2 oktober 2022

Verwachting vorige week: “De DAX en de DOW zien er slecht uit. Voor de korte termijn, de volgende week, ziet het er niet goed uit.”

Beursweekverwachting van zondag 2 oktober 2022

AEX (Daggrafiek):

Het leek weer een dramatische week – en dat was het ook in de VS – maar de AEX kreeg er een punt bij (de +1,12% bovenin slaat alleen op de vrijdag).

De AEX zakte zoals verwacht naar de belangrijke steun op 632. En nu doet de steun zijn werk. Of de steun het zal houden is een lastige vraag. Alle indicatoren staan zwak, maar sommige krullen wel wat naar boven. Gevecht om de steun dus. Bij een MACD die toch echt op gevaar duidt.

AEX (Weekgrafiek):

Geen mooie grafiek. De steun van de MA200 en de 632 hield het. De MA200 stijgt nog steeds. Alle indicatoren dalen, ook de MACD, maar die toont wel divergentie die duidt op mogelijke bodemvorming. Het is dus spannend. De candle duidt op voortzetting van de daling.

DAX:

Zoals verwacht koerste de DAX verder naar de steun op 11.770. Die steun werkte en de indicatoren staan nu zo laag dat een bodem mogelijk lijkt.

DOW JONES:

Ai. Ziet er echt slecht uit. De DOW is het gap aan het vullen en stormt hard af op lijn A. Alle indicatoren dalend.

Nasdaq:

Ook een slechte grafiek maar toch wat minder slecht dan de DOW. De MACD divergeert duidelijk, maar de andere indicatoren zijn puur slecht. We zullen wel onder de steun 10.960 komen.

Bitcoin:

Dit is echt een soap. Het wachten blijft op de klap naar beneden.

Verwachting:
Goed nieuws is er niet. Er zijn hier en daar wat steunen die hun best doen en de MACD divergeert hier en daar, maar het grote beeld blijft toch: eerst nog verder naar beneden.

Veel succes met uw beleggingen de komende week!

Franciscus Roorda (Wie is Franciscus Roorda?)

Reageren? Stuur een email naar Franciscus@eurofuture.nl

Aanmelden gratis wekelijkse nieuwsbrief met beursweekverwachting

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen

Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.Computer

Print Friendly, PDF & Email