Beursverwachting 14 mei 2023

Vorige analyse: De week was negatief en het lijkt dus zwakjes maar de grafieken zijn vlakbij een doorbraak en de indicatoren lijken dat te steunen.

Beursweekverwachting van 14 mei:

AEX (Daggrafiek):

Nou. 2,5 puntjes erbij. Het is nu weer allemaal rustig en de indicatoren worden vlakjes. Het grote beeld blijft stijgend en we zijn bezig met een omgekeerd kop-schouderpatroon (KSS) met Neklijn N.

AEX (Weekgrafiek):

Noppes. MACD gezond.

DAX:

Ook onveranderd. Candle van deze week wilde niet dalen. De DAX blijft verder gaan in het stijgend kanaal.

DOW JONES:

De DOW blijft afketsen op de neklijn van het omgekeerd kop-schouderpatroon. De DOW had een negatieve week. De DOW stopte bij een steunlijntje en de indicatoren zijn vrij goed.

Nasdaq:

De Nasdaq steeg wel wat verder bij heel mooie indicatoren. Dit kan gewoon verder omhoog.

Bitcoin:

Onverwacht daalde Bitcoin deze week. Twee grote investeringsfondsen trokken zich terug uit crypto en de regelgeving/toezicht in de VS wordt steeds strenger. Het draait allemaal om de zware weerstand 29.000. De MA200 stijgt en de indicatoren staan positief maar krullen naar beneden. Kortom, het hangt erom maar ik geef bewegen naar boven toch de meeste kans.

Verwachting:
Weinig tekst deze week, alles onveranderd. Ondertoon blijft positief. Het is saai maar een positieve doorbraak blijft boven de markt hangen.

Franciscus Roorda (Wie is Franciscus Roorda?)

Reageren? Stuur een email naar Franciscus@eurofuture.nl

Aanmelden gratis wekelijkse nieuwsbrief met beursweekverwachting

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

Archief: Voorgaande Beursverwachtingen

Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.Computer

Print Friendly, PDF & Email