11 juni 2023

Beursverwachting 11 juni 2023

Vorige analyseWij wachten op de uitbraak….

Beursweekverwachting van 11 juni:

AEX (Daggrafiek):

Een korte analyse deze week want de beurzen doen niks, de volatiliteit is erg laag. En buiten is het mooi weer.

De AEX verloor deze week 5 punten. Het opblazen van de dam hielp bepaald niet om tot een uitbraak te komen. Daarnaast is er nu weer sprake van rentevrees. Maar we zien dat de AEX de hele week steun bleef zoeken op de Neklijn N. Het kop-schouder patroon is daarmee intact, maar om tot een “uitbraak” te komen bij zo’n lage volatiliteit en bij zo’n vlakke indicatoren – dat is een kunst apart.

AEX (Weekgrafiek):

De weekgrafiek is wel wat onder de neklijn gekomen en ook nog onder de steun op 766. Dat is vervelend. Maar onder de laatste candles kan ik een nieuw stijgend lijntje P trekken en dat lijntje stijgt hard. De driehoek P – 766 loopt op zijn einde, hier “moet” iets gebeuren. Maar bij deze volatiliteit zal dat niet veel zijn. Het beeld en de indicatoren blijven toch wat positief. Maar opschieten: nee.

Bitcoin: 

Bitcoin daalde tot de steunlijn 25.200 door optreden van de beurswaakhond SEC tegen crypto-platformen. Maar eind van de week toch weer herstel. Al met al is de verwachting toch licht positief.

Verwachting:
“”Wij wachten op de uitbraak….””

Disclaimer
Met deze analyse geven wij onze verwachting weer van de richting van de beurs voor de korte termijn. Het is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling om bepaalde beleggingsposities in te nemen.Computer

Print Friendly, PDF & Email
Share this post:
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Discover more articles