Beleggingsboeken die u echt moet lezen!

0
15594
Belegginsgboeken

Wij selecteerden voor u een aantal beleggingsboeken over de beurs en het handelen in aandelen, opties, futures en andere financiële producten die zeer lezenswaardig zijn.

Stoppen met werkenBen jij klaar voor méér onafhankelijkheid, vrijheid én inkomen? Wil jij niet langer meer gevangen zitten in een systeem dat jou beperkt in je vrijheid en wil jij zelf beslissen over hoe jij geld verdient met jouw tijd en energie?
In dit 171 pagina tellende inspirerende e-book vertellen wij jou alles over geld verdienen met verschillende verdienmodellen via internet
Crypto Trading voor ambitieuze beginnersCryptotrading voor ambitieuze beginners. Leer succesvol handelen in de Bitcoin en andere cryptocurrencies. Hiermee heb je alle tools in huis om een vliegende start te maken op de cryptomarkt en een succesvolle cryptotrader te worden!
Bitcoin voor beginnersHeb je het gevoel dat je de boot van bitcoin en crypto hebt gemist? Of denk je dat deze technologie te ver van jouw bed is? Dan is Bitcoin voor beginners iets voor jou. Dit boek dompelt je op een leuke en stapsgewijze manier onder in de wereld van bitcoin, blockchain en cryptovaluta. Niet om je te overtuigen, maar wel om je de nodige handvatten aan te reiken, zodat je er zelf beslissingen over kunt nemen én beginnersfouten vermijdt.
De Duistere BankHet Schokkende verhaal van de Deutsche Bank als het symbool van roekeloos, gewetenloos en crimineel beleid in de bankenwereld.
David Enrich, financieel redacteur bij The New York Times, doet al jaren grondig onderzoek naar de schimmige praktijken van de Deutsche Bank. Zijn bevindingen zijn onthutsend, van de financiële steun...
In 10 stappen succesvol beleggenDit boek onthult de volgende geheimen:
1. Hoe je een mooi rendement kunt maken met eenvoudige software;
2. Hoe je je portefeuille beheert met een minimale tijdsinspanning:
3. Hoe je duizenden euro's aan beleggingskosten kunt besparen;

Harm stuurt het u gratis aan u toe als u de verzendkosten betaalt
Verdubbel je geld in 5 jaarWie wil dat nu niet: je geld verdubbelen in vijf jaar? De auteur geeft aan dat dat mogelijk is voor zowel ervaren als onervaren beleggers. Beleggen is te leren, maar hoed je voor hoofdzonden en valkuilen en dan is de beurs de beste plek om je geld te laten renderen.
Blondjes beleggen beter In dit boek laat Janneke Willemse zien hoe je door "blond' beleggen je geld kunt laten groeien. Simpel, snel en op de manier die bij jou past. Zelfs als je weinig geld of achtergrondkennis hebt.
Traden kun je lerenIn zijn nieuwe boek neemt Michael Ahrens u op een nuchtere manier mee in zijn trading wereld. Geen mooie verhalen over traden vanaf het terras of strand, maar gewoon zoals het in de dagelijkse praktijk aan toe gaat. Hij legt u uit hoe hij handelt en besteedt ruime aandacht aan een beruchte valkuil: de psychologische aspecten van trading.
Succesvol beleggen in opties op de AEXElke maand geld verdienen met beleggen in opties? Dit praktische stappenplan laat zien hoe. Financiële markten bewegen omhoog of omlaag in 15% van de tijd. En opzij in 85% van de tijd.
Met de juiste optiestrategie kunt u winst maken in zo'n zijwaartse neutrale markt. En met deze methode ook nog emotievrij.
Daytrading voor dummiesDaytrading is zonder twijfel de meest zinderende manier om geld te verdienen. Je hebt slechts drie dingen nodig om te kunnen beginnen: geduld, stalen zenuwen en jouw exemplaar van 'Daytrading voor Dummies'. In begrijpelijke taal laat deze gids je zien hoe daytrading werkt...
De wolf jaagt op uw geld!In dit boek beschrijft Schaaij zijn zorgen over de spaarrekening. Wil je miljonair worden of miljonair blijven dan is dit boek verplichte literatuur. Zowel overheden als centrale banken zijn wolven in schaapskleren.
Beter beleggen dan de bankWie spaart er nog? Amerika kent vele beursgenoteerde bedrijven en fondsen die een veel hoger dividend uitkeren dan in ons land. Dit wordt sterk gestimuleerd door Amerikaanse overheid en heeft tot doel om ook gewone Amerikanen in de gelegenheid te stellen effectief te sparen voor bijvoorbeeld hun pensioen. Hoogdividendbeleggen is in Amerika dan ook de gewoonste zaak van de wereld. Zonder veel inspanning kun je via een bewezen strategie ook als Nederlander 6 tot 12 procent rendement maken op je geld door te beleggen in gerenommeerde ondernemingen.
Het belastingparadijsU beseft het misschien niet, maar u woont in een exotisch paradijs. En dan hebben we het niet over palmbomen, maar over het aangename Hollandse belastingklimaat. Dat wil zeggen: voor buitenlandse miljonairs en miljardairs en buitenlandse bedrijven. Google, Ikea, Starbucks, Mick Jagger, de Italiaanse maffia, U2: ze betalen in Nederland véél minder belasting dan u. Hoe kan dat?
Wat elke spaarder moet wetenBeursexpert schrijft ultieme bijbel voor de kleine belegger De ex-hoofdredacteur van De Tijd heeft eindelijk het beleggingsboek geschreven dat elke spaarder moet lezen. Naast een pleidooi voor aandelen vooral een heldere handleiding om zonder emoties te beleggen.
15 jaar eerder stoppen met werkenIn Het plakbandpensioen vertelt Gerhard Hormann hoe hij na een ontslagronde een pensioengat van meer dan 16 jaar weet te overbruggen. Zijn verhaal laat zich lezen als een Plan B voor iedereen die het liefst vandaag al zijn dromen zou willen verwezenlijken. Want niemand heeft zin om te wachten met genieten tot zijn oude dag is aangebroken.
Dit boek laat zien dat je nooit te jong bent om met pensioen te gaan en nooit te oud om noodmaatregelen te nemen.
Beleggen met optiesVeel mensen denken nog steeds dat beleggen in opties meer risico´s met zich meebrengt dan beleggen in aandelen.
Dit boek toont aan dat dat niet zo is. Opties bieden veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld met een beperkte investering inspelen op een verwachte koersontwikkeling of het risico op koersverlies op uw beleggingen afschermen.
BlockchainBlockchain wordt steeds meer bestempeld als een technologie die verschillende businessmodellen op zijn kop gaat zetten. Het heeft de potentie om zich te ontwikkelen tot de grootste technologische revolutie sinds de opkomst van het internet.
Miljonair met een gewone baanEen miljoen op de bank, wie droomt er niet eens van? Nooit meer werken, alles doen wat je wilt. Maar waarom zou je het bij dromen laten? Financieel onafhankelijk worden, dat kan iedereen. Ook als je een modaal inkomen hebt.
Slim beleggenWat levert sparen nu nog op? Minder dan niks, want de prijzen stijgen sneller dan je armzalige spaarrente je oplevert. En toch blijven zoveel Vlamingen zich hardnekkig vastklampen aan hun spaarboekje. Omdat het
'veilig' is, of dat denken ze. Of omdat het ''makkelijk'' is, maar dat is een drogreden.
Grats Boek over de Bitcoin van Harm van WijkHoe verdien je geld met Bitcoin zonder technische kennis?
Er wordt alleen een bijdrage gevraagd in de verzendkosten en afhandeling van dit zeer waardevolle fysieke boek. Winkelwaarde 19,95 euro
"De blockchain technologie is een interessante ontwikkeling die waarschijnlijk nog meer impact gaat hebben als het internet". Bestel het boek via link hiernaast
De eenvoud van IndexbeleggenWaarom is indexbeleggen eenvoudig? Omdat beurskoersen niet of nauwelijks te voorspellen zijn. Dat maakt beleggen eenvoudig. Eenvoud loont. Hoe maak ik daar gebruik van? Kies een aanpak die niet afhankelijk is van het correct voorspellen van beurskoersen. Die manier van beleggen zonder verrassingen heet indexbeleggen. Kan ik zelf indexbeleggen ? Ja, het is eenvoudig maar niet makkelijk.
Onroerend goed als beleggingBij het beleggen in onroerend goed komt veel kijken. Zakelijke en particuliere beleggers die zich op deze markt willen begeven, moeten beschikken over een gedegen kennis.
Onroerend goed als belegging is een praktische leidraad voor de besluitvorming bij het beleggen in direct en indirect onroerend goed.
De omgekeerde werkweekLanger doorwerken is alleen vol te houden met een veel kortere werkweek. In het vervolg op zijn bestseller Het nieuwe nietsdoen introduceert Gerhard Hormann een even verfrissend als verrassend concept: een werkweek waarbij het weekend alweer op woensdag begint.
Leven van de luchtZonder geldzorgen leef je zorgelozer en kun je eindelijk worden wat je altijd al wilde zijn.
Wat zou jij doen als de overheid iedere maand zomaar 1000 euro op je rekening stort? Schrijver Gerhard Hormann neemt de proef op de som. Hij begint aan een uniek experiment: wat doet het met je als je elke maand gratis geld krijgt?
Slow beleggenGeloof niet alles wat u over beleggen hoort. U behaalt een hoger rendement en u slaapt een stuk beter als u kiest voor veilig langetermijnbeleggen.

De bekende vermogensbeheerder Peter van der Slikke rekent af met een even populaire als achterhaalde beleggingsfabel: actief beleggen. En hij geeft de feiten die uw bank u niet vertelt: een hoog rendement is aantrekkelijk, maar niet als dit door hoge kosten verdampt.
Het nieuwe nietsdoen Geen hypotheek, geen geldzorgen, geen stress
We hebben het drukker dan ooit, voelen ons constant opgejaagd en slapen korter dan vorige generaties. De helft van alle werknemers klaagt nu al over te veel stress, terwijl de overheid juist van ons verwacht dat we er nog een schepje bovenop doen.
Gaan we in reactie daarop nog harder rennen en nog driftiger multitasken? Of proberen we in plaats daarvan al die overbodige ballast kwijt te raken en eindelijk tot rust te komen? Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich dat het roer in hun leven om moet. Vrije tijd blijkt de ultieme luxe.
HypotheekvrijDe tiende druk als voordeeleditie! Een paar jaar geleden begon journalist Gerhard Hormann, dwars tegen alle adviezen in, zijn hypotheek af te lossen. Meteen zag hij zijn maandelijkse woonlasten dalen. Over zijn verfrissende ervaringen scheef hij Hypotheekvrij. Vele duizenden hypotheekbezitters kochten het boek en begonnen, net als Hormann, meteen ook met aflossen. Nu is er de 10e druk, een geheel vernieuwde voordeeleditie voor een budgetprijs!
'Dit is verplichte lectuur voor iedereen met een hypotheek. Wat een leuk boek!'
Trump, denk als een kampioenDonald Trump heeft door de jaren heen veel bestsellers geschreven, maar hij heeft ook kortere verhalen
geschreven die zijn filosofie bevatten over hoe je je leven ten volle kunt leven, zowel persoonlijk als zakelijk.
In deze stukken geeft hij zijn persoonlijk perspectief op wat uiteindelijk leidt tot een ¿informele les¿ over
succes in het zakendoen en in het leven. Trumps inzichten zijn betrokken, educatief en informatief en geven
een zeer heldere kijk in de geest en het hart van deze buitengewone en succesvolle man.
De kunst van het tradenOver De kunst van het traden. De kunst van het traden gaat voor een groot deel over de psychologie achter succesvol handelen op financiële markten. Veel particulieren maken prachtige plannen maar worden tijdens het traden overvallen door hun emoties. Daardoor gaan de meeste portefeuilles volledig de verkeerde kant op. De juiste ‘mindset’ maakt het verschil tussen consistente winsten en oplopende verliezen. Toch besteden maar weinig boeken hier voldoende aandacht aan.
BeursbedrogWie dacht dat met de recente onthullingen over de boekhoudschandalen van Enron, KPNQwest en Ahold de lucht op de beursvloeren geklaard is, komt bedrogen uit. Robert Bell legt in ‘Beursbedrog’ de dubieuze methoden bloot die stelselmatig door effectenmakelaars en beleggingsbanken worden gehanteerd om aandelenkoersen te manipuleren en zichzelf te verrijken.
Bell brengt het schaduwsysteem van financiële wanpraktijken in kaart dat ten grondslag ligt aan de windhandel die tienduizenden berooid achterlaat.
BoonstraBoonstra is het verhaal van een eigenwijze provinciejongen die zonder diploma’s of kruiwagens de meest spraakmakende en ondernemende CEO van ons land zou worden. Cor Boonstra wist tot vijf keer toe vriend en vijand te verbazen met zijn succes: bij de SRV, bij Intradal, bij Douwe Egberts, bij Sara Lee en tot slot als hoogste baas bij Philips.
50 misverstanden over beleggenIn een paar jaar verdubbelde het aantal particulieren dat in aandelen belegt. Haast iedereen ziet wel dat spaargeld amper iets oplevert, en dat verzekeringsprodukten vooral aantrekkelijk zijn voor de verzekeraars zelf. Terwijl een pakketje aandelen in de laatste 50 jaar 400 maal zoveel waard is geworden. Wat houdt ú tegen? De barrière zit `m vast in de misverstanden die de wereld van het aandeel omgeven. Het wordt ook voor u te duur om niets van aandelen te weten. Bert Bakker heldert 50 veelvoorkomende misverstanden op, en helpt u daarmee verantwoorde beslissingen te nemen over uw eigen geld.
Beleggen voor Jan en AllemanAdriaan Hiele zet in helder, verhalend, proza uiteen hoe een mens door alle flauwekul heen moet kijken. Hoe je op de cent nauwkeurig kunt beleggen en wat je beslist niet moet doen.
Beleggen, het complete handboekDit handboek  biedt zowel basisinformatie die iedere beginnende belegger zou moeten kennen, als zeer specifieke strategie en idee voor de gevorderde belegger.
Beleggen in aandelenIn ‘Beleggen in Aandelen’ wordt u een glashelder overzicht gegeven van de fascinerende wereld van de aandelenhandel.
Beleggen in opties en futuresMet dit boek wordt het beleggen een stuk interessanter en
boeiender door de toepassing van opties en futures. Met
behulp van deze beleggingsinstrumenten, ook wel derivaten
(= afgeleide producten) genoemd, kunt u uw beleggingen zo
spannend of zo veilig maken als u zelf wilt. U kunt immers
de risicograad eindeloos variëren, van 0 tot 100%. Veel
beleggers vinden het beleggen met behulp van opties en
futures zo fascinerend dat het meer een hobby wordt dan
een noodzakelijkheid.
Groot beleggershandboekIn dit handboek worden alle voor beleggers relevante onderwerpen in begrijpelijke taal gepresenteerd, en waar nodig toegelicht met grafieken, voorbeelden en tabellen. Het handboek is breed van opzet en bevat alle informatie die een belegger in aandelen, obligaties, opties en-of futures nodig heeft om veilig en rendabel te kunnen beleggen.
Beleggen in bull en bearmarktenOp de eerste pagina geeft Ruerd Heeg al aan dat beleggen een kansspel is. Beleggen heeft met kaartspellen als poker gemeen dat het toeval een grote rol speelt. In zijn voorwoord stelt Bram de Haas dat het een uitzonderlijk boek is, omdat het een ongeëvenaarde collectie van op ervaring gebaseerde beurswijsheid en wetenschappelijk geteste strategieën is die een buitengewoon rendement laten zien.
Forex voor beginnersForex voor ambitieuze beginners - het eerste Nederlandstalige boek over zelf handelen op de Forex - leert je in rap tempo hoe de valutamarkt in elkaar steekt, wat de belangrijkste tradingstrategieën zijn, hoe je je tradingkapitaal kunt beschermen en hoe je veel, heel veel fouten kunt vermijden. Simpel gezegd, dit boek is een short cut naar een vliegende start als forextrader.
Aandelen en obligatiesIn dit boek leert u de methodiek van het beleggen in aandelen en obligaties. In helder geschreven hoofdstukken leert u wat aan en obligaties zijn, welke soorten er voorkomen en hoe u de keuze in deze beleggingswereld kunt maken. Ook worden de analysetechnieken uiteen gezet waardoor u instaat zult zijn de juiste aandelen en obligaties aan te schaffen, maar ze ook weer tijdig te verkopen.
Beleggen met voorkennisElke belegger wil de winnaars kunnen onderscheiden van de verliezers, het liefst eerder dan de rest. Het is de heilige graal in beleggingsland. U hoeft niet meer op zoek te gaan naar dit geheim, want het is al ontdekt. Door Willem Okkerse, de bedenker van de OK-Score.
De BeleggingsillusieDe meeste vermogensbeheerders en beleggingsfondsen beloven veel geld voor je te verdienen. Ze blijken echter een groot deel van het rendement van hun klanten naar zichzelf toe te trekken en op de lange termijn doen ze het daarom bijna zonder uitzondering slechter dan de markt. Toch blijven beleggers op grote schaal hun geld aan ze toevertrouwen. Hoe kan dat?
Succesvol beleggen in eigen beheerVeel beleggers beheren zelf hun portefeuille met aandelen, obligaties en opties. Dat betekent dat ze de schommelingen van de beurs nauwlettend in de gaten houden. In dit werkboek worden alle aspecten van het beleggen in eigen beheer kort en bondig toegelicht, terwijl de vele bijgevoegde werkbladen de belegger in staat stellen het koersverloop bij te houden. Zo ontstaat een persoonlijk document, waarin alles onder handbereik blijft. MARCEL RILA is een expert op het gebied van beleggen en weet precies waar de zelfstandige belegger behoefte aan heeft.

BoekenBoeken

Aanmelden gratis wekelijkse nieuwsbrief met beursweekverwachting

Print Friendly, PDF & Email

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.