Aandelenportefeuille

Eurofuture Aandelenportefeuille
De Eurofuture Aandelenportefeuille is bedoeld voor de echte beleggers onder onze klanten. De Aandelenportefeuille kent alleen longposities: we kopen een aandeel als het systeem een koopsignaal geeft en als de koers zich vervolgens ontwikkelt zoals we hopen en verwachten dan verkopen we het aandeel met winst wanneer het systeem een tijd later verzwakking signaleert.

De “aandelen” die we kopen zijn “gewone” aandelen van een bedrijf of trackers (ETF) (zoals de bekende iShares) of aandelenfondsen (bij voorbeeld de fondsen van Black Rock). We gaan onderzoeken hoeveel rendement met een aandelenportefeuille mogelijk is. Uit universitair onderzoek is gebleken dat de beste beleggers 13% per jaar kunnen halen. En je bent een superbelegger als je dat ook nog eens meerdere jaren achter elkaar weet te halen.
Wie zijn wij dan om te zeggen dat we het beter gaan doen. Toch willen we dat onderzoeken. We zoeken wereldwijd naar aandelen die een koopsignaal geven. We gaan ons onderzoek starten met vooral zoeken naar die aandelen of trackers die al flinke stijgingen laten zien. Dat betekent dat de indicatoren in principe al op “groen” staan. Wanneer de indicatoren dan na wat afkoeling opnieuw omhoog draaien stappen we in.

Het rendement op een aandelenportefeuille wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kosten. Er zijn goedkope buitenlandse brokers maar wij vermoeden dat onze klanten gewend zijn aan Nederlandse brokers zoals Binck. Om bij de daar geldende kosten een goed rendement te halen gaan we uit van een portefeuille van €20.000. De resultaten van onze model-portefeuille kunt u hieronder zien.

Interesse in de ingenomen posities? Als u gratis en vrijblijvend per mail geïnformeerd wilt worden over de ingenomen posities en de behaalde resultaten, meld u dan aan voor de verzendlijst.

Turbo portefeuille

Terug naar startpagina

Print Friendly, PDF & Email