Aandelen

Waarom in aandelen beleggen?

Mensen beleggen in aandelen om verschillende redenen. Voor hun oudedagsvoorziening en pensioen, voor de aflossing van een hypotheek, om vermogen te beschermen of juist te vergroten. Nederlanders worden in steeds grotere mate zelf verantwoordelijk voor hun financiƫle toekomst. En beleggen is een van de meest slimme manieren om hiervoor te zorgen.

Soms beleggen mensen ook voor de spanning. Het is leerzaam en interessant. Want bijna alles wat er in het dagelijks leven gebeurt en op het nieuws komt, is van invloed op de economie en de beurs. Dat maakt beleggen voor sommige tot een dagelijkse activiteit gericht op het plezier. Hierbij is het natuurlijk wel zaak dat u verstandig omgaat met uw geld.

Als de inflatie hoger is dan de spaarrente, wordt uw geld op uw spaarrekening elke dag minder waard. Dit is een belangrijke reden waarom men ervoor kiest om te gaan beleggen. Als u gaat beleggen, dan kunt u meer invloed uitoefenen op de groei van uw vermogen. En als u zelf belegt, kunt u zelf bepalen hoeveel risico u wilt nemen. Natuurlijk geldt hierbij wel: hoe hoger het rendement dat u nastreeft, hoe meer risico u moet nemen.

Amerikaanse aandelen: beleggen met een systeem

Wij houden zelf een aandelenportefeuille aan in Amerikaanse aandelen en doen de transacties op basis van een bewezen systeem. Met een systeem schakelt u de eigen emoties uit en belegt alleen nog op zuiver rationele gronden. U kunt de aan- en verkoopsignalen gratis en zonder verplichtingen volgen: meer informatie

Terug naar hoofdpagina Aandelen, opties en meer

Aanmelden gratis wekelijkse nieuwsbrief met Beursverwachting voor de komende week

 

Print Friendly, PDF & Email